Leveringsvoorwaarden

Op deze pagina vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Funnyshirts. Deze dienen ter bescherming van u als klant en ons als leverancier van uw bestelling. Wij verzoeken u dan ook om de voorwaarden door te nemen alvorens u een bestelling bij ons plaatst.

 

1.

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de levering- en betalingsvoorwaarden accoord gaat.

2.

Wanneer u een bestelling hebt gedaan, ontvangt u een bevestiging hiervan per e-mail. Hierin zal het door u bestelde product, de wijze van verzending en betaling van de totale kosten worden vermeld.

3.

De overeenkomst komt tot stand na het aanvaarden van de bestelling en bevestiging per e-mail. Wanneer Funnyshirts niet in staat is om de bestelling uit te voeren, zal de klant per e-mail of telefonisch op de hoogte worden gesteld.

4.

Alle producten zijn incl. btw maar zonder verzendkosten. De verzendkosten worden berekend wanneer er een bestelling geplaatst wordt, u moet de verzendmethode selecteren (Post NL). Wij werken uitsluitend met een eenmalige machtiging, vooraf overmaken op onze rekening of betalen middels iDEAL.

5.

De kosten voor standaard verzenden binnen Nederland bedragen van € 5,50 tot € 12,00, afhankelijk van het aantal bestelde producten. Bij leveringen via vooraf per bank overmaken wordt het product binnen 4 werkdagen na betaling bij u bezorgd, mits voorradig. Levertijd indien betaald wordt via iDEAL is circa 3 werkdagen.

6.

Bij klachten kunt u binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling contact opnemen met Funnyshirts per e-mail info@funnyshirts.nl of telefonisch 06-13930203.

7.

Funnyshirts garandeerd dat de geleverde artikelen voldoen aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en aan bestaande overheidsvoorschriften.

8.

Bij het retourneren komen de verzendkosten voor rekening van de klant, tenzij de fout bij Funnyshirts ligt. Voorafgaand aan het retourneren dient u een e-mail te zenden naar info@funnyshirts.nl. De producten dienen in orginele verpakking aan Funnyshirts te worden geretourneerd. De kleding dient ongedragen, onbeschadigd en ongewassen te zijn. De zelfgemaakte shirts kunnen wij niet terugnemen doordat deze specifiek worden gemaakt en daardoor niet meer bruikbaar. Verkeerd bestelde maatvoeringen nemen wij ook niet terug!

Type en schrijffouten welke in de tekst zijn gemaakt door de bezoeker zullen wij in overleg corrigeren. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gemaakte typefouten door de bezoeker wanneer blijkt dat er achteraf toch een fout in zit.

9.

Wanneer Funnyshirts een verkeerd artikel levert, of wanneer de klacht van de klant gegrond is, heeft de klant het recht om het artikel te retourneren, waarbij de verzendkosten voor rekening van Funnyshirts komen. In geval van ontbinding van de overeenkomst zal Funnyshirts binnen 7 dagen na ontvangstdatum van het geretourneerde de betaalde bedragen aan de klant crediteren of terugstorten.

10.

Uw bestelling kan kostenloos, maar binnen 24 uur nadat u de bestelling heeft geplaatst, telefonisch of per e-mail worden geannulleerd. Eventueel door u reeds betaalde bedragen worden zo spoedig mogelijk teruggestort op uw rekening. Tevens kan Funnyshirts uw bestelling annuleren wanneer niet binnen 2 maanden het bedrag wordt voldaan indien u gekozen heeft voor ''vooruitbetaling per bank/giro''.

11.

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling. Funnyshirts zal nimmer uw gegevens doorgeven aan derden.